THIS STORY HAS BEEN FORMATTED FOR EASY PRINTING

Student-centered

New UMass-Boston edifice aims to alter campus culture

By Jenna Russell
Globe Staff / February 23, 2004

E-mail this article

Invalid E-mail address
Invalid E-mail address

Sending your article

Your article has been sent.

  • E-mail|
  • Print|
  • Reprints|
  • |
Text size +

It sits on the edge of Dorchester Bay, a crisp arc of sparkling glass and white limestone. Soon, students at the University of Massachusetts at Boston -- accustomed to cement-block walls and a crumbling parking garage -- will be sitting inside this huge new campus center, sipping lattes before wide-open views of the city skyline. (Full Article: 872 Words)

This article is available in our archives:

Globe Subscribers

FREE for subscribers

Subscribers to the Boston Globe get unlimited access to our archives.

Not a subscriber?

Non-Subscribers

Purchase an electronic copy of the full article. Learn More

  • $4.95 1 Article
  • $9.95 4 Articles
  • $99.95 Unlimited

Connect with Boston.com

Twitter Follow us on @BostonUpdate, other Twitter accounts